Welkom bij Wijnproeverij Herberg Het Hart van Alem

In onze herberg kun je onze wijnen zelf komen proeven. Da’s handig, want je koopt dan alleen wat je lekker vindt. En valt een flesje als je thuis komt toch tegen, dan ruil je de rest van de doos gewoon om voor een andere wijn. Daar doen we niet moeilijk over.

Proeven kan tijdens onze wijnproeverijen die we met regelmaat organiseren in onze sfeervolle wijnkamer. Onze wijnklanten worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en proeverijen. Stuur dan een email naar rene@hethartvanalem.nl. Je emailadres wordt dan opgenomen in onze adreslijst.

Er staan voor de zomervakantie 2 wijnproeverijen op de agenda:

– zondag 14 april 2019 van 15.00 tot 18.00u Voorjaars wijnproeverij

– de datum van onze zomerproeverij volgt binnenkort

Een proeverij met familie of vrienden organiseren? Dat kan bij ons ook. Vanaf 12 personen bieden we je een volledig verzorgde wijnproeverij met bijpassende hapjes. Stuur een email naar angelique@hethartvanalem.nl voor een vrijblijvende offerte.

Je kunt ook onze pagina op facebook “liken”. Dan blijf je altijd bij.

Ons wijnassortiment vrijblijvend bekijken? Dan kan in onze webwinkel op www.wijnkoperijhethartvanalem.nl. Wil je meteen bestellen? Dat kan. Onze webwinkel werkt met het bekende winkelmandje en je kunt afrekenen via het vertrouwde iDeal betaalsysteem. Je kunt de wijnen afhalen, of we brengen ze bij je thuis.


Herberg Het Hart van Alem
Webdesign MTDESIGN, Webdesign op maat